Semnat,

Semnat,
Scufita Galbena

24 decembrie 2009

Mesaje de Craciun


Printre mesajele pe care le-am primit de sarbatori mi s-au parut mai interesante cele de mai jos. Daca nu aveti inspiratie poate gasiti aici mesajul potrivit.

* Cu colinde de Craciun
Va dorim un an mai bun,
Sa primiti in dar lumina,
Zurgalai de flori de gheata
Sa va bucure de viata.
Mult noroc s-aveti in toate
La multi ani cu sanatate!

*Cand ultimele zile cad,
Din miile de calendare,
Se aprind stelute-n crengi de brad,
Ca semn de mare sarbatoare,
Cu toti ureaza celor dragi,
Cuvinte de iubire,
La fel va urez si eu acum,
Mult noroc si fericire...

*Macar acum, de sarbatori
Sa fim mai buni, mai rabdatori
Din suflet sa colindam
De cei dragi sa nu uitam

*Sa va fie casa casa
Cu bucate noi pe masa.
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu-n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti
Sanatate pentru toti.

*De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri. Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta. ...

* Fie ca lumina care a vestit venirea pruncului sa va lumineze aceste sarbatori, aducandu-va bucurie, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

* Minunatul spirit al sarbatorilor de iarna sa va insoteasca mereu, sa va protejeze, sa va vegheze si sa va lumineze. Craciun fericit, plin de lumina si iubire!

* Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni ...

*Priveste cerul...trebuie sa vezi o stea! Ai zarit-o? Poate cerul tau e-nnourat, dar asteapta...asteapta si apoi caut-o; caut-o in adancul inimii. Trebuie sa o gasesti, merita sa o gasesti ca sa-i vezi stralucirea! E o stea aparte- e steaua ce vesteste Nasterea Domnului: Lumina ce-ti umple sufletul cu viata; Licarirea plina de pace... Focul iubirii divine, siguranta MANTUIRII. Sarbatori pline cu pace!

Eu am trimis cateva versuri pe care inca nu le postez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu