Semnat,

Semnat,
Scufita Galbena

09 martie 2012

SUPER SUPER TARE! Super oferta!

Am gasit raspunsul la intrebarea care ma framanta in ultima perioada: ce cadou sa imi ofer de 8 Martie!
Sunt innebunita dupa stilourile care scriu excelent, arata deosebit...si sunt si ale unor firme recunoscute pe plan mondial pentru calitate, design, cunoscute pentru preturile cam piperate, e adevarat, dar aici am gasit O SUPER OFERTA DE PRET! Inca ma mai minunez ce preturi bune au astia pe site si m-am gandit sa postez si pe blog pentru cei ca mine. Desi ne-am obisnuit cu tastatura...ne place sa scoatem un pix sau un stilou de firma, care scrie super cand semnam ceva, cand dam un numar de
telefon...sunt sigura ca de acum voi scrie mult mai frumos si cu o multumire extraordinara, voi adauga si impresia facuta de stilou la aspectul personal impartasit celorlalti, ca e "jenibil" sa pretinzi ca esti cineva dar sa scoti un pix de plastic, care, culmea te lasa si cand ti-e lumea mai draga in pana!
Cum sa ai o masina pe care o speli, o faci sa arate super bine cand mergi undeva, la o intalnire cu ea...dar tu nu esti in stare sa scoti un pix sau un stilou de calitate din buzunar...sau mai sunt unii care ofera carti de vizita...ale lor, sau ale firmei...dar semneaza cu un pix de 1 leu. Pai ce incredere si respect sa am fata de firma respectiva!!!!
Astia dau si factura, certificat de calitate, garantie...si la pretul asta....... asa ieftin...e doar jumate cat pretul in magazinul ala din mall!!!!!
Suuuper! Imi aleg acum de pe site ce mi se potriveste si imi si comand!
Yuuuuupyyyyyyyyyyyyyyyy! Mi-am comandat stilou CERRUTI 1881

Stilou Silver Clip – CERRUTI 1881

Pentru cine vrea sa isi comande: Bun venit printre cei care mai dau ceva pe cultura, mai apreciaza eleganta, stilul si rafinamentul! Gasiti aici ofertele lor, si spor la comandat!

Promit ca revin cu o postare cu imagini, etc. imediat ce imi livreaza produsul!
Alta viata, cu stilou Cerruti 1881! Va pup!

3 comentarii:

  1. Frumos cadou, insa vreau sa-l vad la tine in manuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna numele meu este Ioana si de curand am achizitionat si eu de pe idealgifts.ro ceva produse si tin sa precizez ca tot ce s-a spus in articolul de mai sus este adevarat.Produsele arata impecabil chiar mai bine decat in poze, iar de preturi nici nu mai vorbesc.Am luat un pix Focus de la Cerruti 1881 care intr-un magazin din alba era 240 lei, iar de pe idealgifts l-am laut la un pret de 2 cifre.Maga afacere cand ma gandesc ca am si garantie 24 de lui si certifict de autenticitate.Va recomand cu incredere idealgifts.ro

    RăspundețiȘtergere