Semnat,

Semnat,
Scufita Galbena

19 august 2010

Din sesiune sau SANATATE SI ADMINISTRATIE PUBLICA

Eram la sustinerea ultimului proiect din anul I de master...dimineata, ora 8, toata lumea obosita, cred ca toate orele dormite de toti studentii in noaptea aceea adunate nu faceau cat ar trebui sa doarma un om normal(=care n-are examen) intr-o noapte. Profesoara era odihnita bine si putin racita.
Pentru proiect fiecare dintre noi trebuia sa analizeze cate o regiune de dezvoltare (din Romania) intr-un anumit interval de timp din punct de vedere al nivelului de dezvoltare si potentialului economic comparand anumiti indicatori macroeconomici. La un moment dat in cadrul proiectului trebuia sa analizam si populatia activa si sectoarele in care lucreaza.
Profesoara intreaba unde se intregistraza o anumita valoare, apoi stranuta.
Noi raspundem in cor:
-SANATATE!
-Da, in sanatate, dar nu numai , si in administratie publica.
Scena se repeta fara sa treaca mai departe la alti indicatori, stranuta iar, noi ii spunem sanatate, ea ne corecteaza putin nervoasa, pentru ca noi vedem doar sanatate si nu observam administratia publica. Dupa cateva secunde stranuta iar...deja era clar; vrea sa ne faca sa radem putin ca sa nu adormim cazuti de oboseala din noaptea dinaintea predarii proiectului. Noi ii zicem iar SANATATE, si abia ne abtinem sa nu izbucnim toti in ras cand pentru a treia oara in 2 minute ne spune "sanatate si administratie publica".
Daca au fost stranuturi in lant la acelasi indicator economic.... :))
Deci, dragi colegi de la Dezvoltare Regionala Durabila va doresc vacanta placuta in continuare, SANATATE SI ADMINISTRATIE PUBLICA! ;) :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu