Semnat,

Semnat,
Scufita Galbena

17 martie 2010

Tu esti Mircea? Da-mparate!

Daca as spune ca am asistat la urmatoarea scena as minti, dar ce-i sigur este faptul ca intamplarea e adevarata.
Am inteles cu ocazia asta de ce a fost nevoie sa-l intrebe Baiazid pe Mircea daca el este cel cautat. Ca sa nu inceapa sa vorbeasca aiurea si la sfarsit sa i se raspunda in limbaj 2010: Pai pentru asta ar trebuie sa vorbiti cu Mircea cel Dotat (cu asistenti nu cu altceva) :)) pentru asta trebuie sa faceti o cerere pe care sa o depuneti la departamentul PR ( =relatii cu publicul), si in urma analizei managerului de la PR veti primi un raspuns. Eu sunt doar asistentul asistentului personal al responsabilului cu intrusii. :))
Revenind la scena reala: Era un student care nu a fost vreo 6 saptamani la facultate la un anumit seminar si nu-l cunostea pe profesor si nici nu avea vreo descriere a acestuia din partea colegilor. Intalnindu-se la cabinetul acestuia cu mai multi profesori, dupa salut trebuia sa se adresese unuia dintre acestia pentru a afla raspunsul unei probleme organizatorice legata de seminarul profesorului respectiv, isi ia inima in dinti si ii spune:
"Ma scuzati, Dumneavoastra sunteti profesorul X? Stiti...eu sunt de la specializarea Z si fac CEVA seminar cu Dumneavoastra...nu stiti daca.....?" Raspunsul a fost doar "Da" fara alte apelative....si grade...sau subgrade si ce ar mai fi meritat studentul respectiv pentru gafele respective. Nu de alta dar profesorul era profesor si nu se coboara la adjective asociate cu fapta studentului:))
Deci nu uitati sa intrebati daca el e Mircea...ca poate nu-i el. :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu