Semnat,

Semnat,
Scufita Galbena

09 iulie 2009

De "micutza" comedie. Sa radem putin!!!

............Luni eram prea distrusa sa rog pe careva sa ma filmeze, dar "de ma filma careva, eram buna de pus pe youtube"...ca doar asa se zice pe la noi cand se intampla ceva... iesit din comun, si in plus am ceva filmulete pe youtube cu chestii mai inteligente si mai interesante, in fine, le multumesc colegilor care au postat atunci filmuletele.
Sa revenim...
...........Dupa ce am terminat cu sustinerea lucrarii de licenta, ma pregateam sa plec acasa. Eram in fustita pana la genunchi, cu camasa galbena stramta pe corp si cu pantofi cu tocuri de vreo 15 cm, destul de eleganta zic eu pentru ce avea sa se intample: mi s-a stricat masina, senzorul de la arborele cotit (ceva ce dispune cantitatea de benzina, sau ceva de genu' asta) si pur si simplu, in Marasti dupa pod mi s-a oprit masina si nu se mai pornea deloc....(ma avertizase mecanicul ca daca nu schimb piesa respectiva, nu se stie cand, s-ar putea sa ma lase masina de tot...ca asa se intampla cu piesa asta, a vazut el, in computerul de bord ca sunt probleme cu asta....
..............Dupa toate injuraturile si clanxoanele, in vreme ce incercam sa resuscitez motorul...eram undeva pe ambele benzi (ca asa m-a prins cand s-a oprit) iti dai seama ca ii incurcam pe toti. Pana la urma a oprit un...biciclist sa ma salveze, a impins masina pe margine si mi-am sunat mecanicul...(unul din aia multi cu care colaborez eu). Asta mi-a dat un nr de tel de la un tip ce-ti ia masina pe sus daca il platesti, exact ca cei de la ridicari auto daca nu o parchezi unde trebuie, ci doar unde ai si tu, o amarata de soferitza loc in orasul asta aglomerat si cu toate locurile ocupate (doar ca pe cei de la ridicari auto ii platesti ca sa iti dea inapoi jos masina, nu ca sa o urce si sa ti-o duca asa cum ii platesti pe astia.
............. A venit tipul in cateva minute si mi-a zis sa ma urc in masina si sa invart rotile dupa cum zice el. Zis si facut, doar ca eu eram in masina, si masina era "in urcare" pe masina lui. Si acum vine faza si chestia interesanta...datul jos din masina cand masina se afla cam la 2 metri inaltime, tipul jos, cu privirea atintita in sus, iar eu sus...in fusta cu picioarele langa capul lui. S-a oferit rapid sa imi intinda mana, pardon... manusa sa cobor...si dupa un exercitiu de echilibristica pe tocuri la inaltimea aceea...super elegant imbracata, cu posetuta pe un umar, celalalt umar il roteam in timp ce ma tineam de "Domnul tractor de masini" ...pe o bucata de tabla lunga, dar ingusta cat dimensiunea cauciucurilor rotilor...am reusit intr-un final sa cobor (cred ca a durat mai mult coborarea mea decat urcarea masinii) :)) Inainte, bineinteles ca l-am intrebat daca nu pot ramane suspendata in masina mea pana ma transporta la service. Nu de alta, dar din punct de vedere al fustitei era mai comod sa nu trebuiasca sa cobor...
.............Cum era si normal... pana la service m-a intrebat daca nu am prieten, etc...toata povestea....
.............Atunci a fost a doua oara cand vocea interioara mi-a soptit ca ar fi fost muuuuuuult mai bine sa am prieten...l-as fi sunat si ar fi venit sa imi rezolve problema cu masina...si el nu ar fi fost in fusta la scena coborarii de pe chestia aia..... :)))))).
.............Am ajuns in sfarsit la mecanic...la atelier...si incepuse sa imi placa partea cu urcatul pe chestia aia inalta tinandu-ma de manusa, dovedindu-mi "talentele" in materie de echilibristica :)) ...si am miscat eu volanul din nou, pentru coborarea masinii....nu de alta, dar exista riscul sa o duc si la curatatorie dupa service daca lasam pe altcineva sa o coboare... :))
..............Si uite asa.....dupa munca de la sustinerea lucrarii, a urmat "distractia" .......care m-a costat "doar" 2 milioane tractatul si schimbatul piesei...dupa ce am mai "introdus" 4 milioane impreuna cu uleiul in saptamana precedenta....
..............Dar e ok...urmeaza segmentarea motorului, "mortala distractie"....
Si in final o intrebare: ....."VREA CINEVA SA ISI CUMPERE UN OPEL CORSA ?" .... aproape negru...ca sufletul meu...cand ma gandesc ca inca nu a intrat salariul...dar azi maine intra masina in service :)))))
Povestea nu este doar inspirata din realitate, ea chiar este REALITATEA PREZENTATA comic (nu conic)!!! :))

2 comentarii: