Semnat,

Semnat,
Scufita Galbena

24 octombrie 2008

Fiind o leoaica, nu se putea sa nu fie cel putin un articol despre aceasta extraordinara zodie

Caracteristica generala a zodiei: semn pozitiv, masculin. Element definitoriu pentru zodia Leu: Foc. Calitate definitorie pentru zodia Leu: semn Fix (stabilitate)

Principalele calitati ale zodiei Leu: generozitate, siguranta de sine, creativitate, calitati de conducator. Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Leu: sa straluceasca, sa fie în prim plan. Defecte ale nativului din zodia Leu: as fi vrut sa nu le amintesc, dar avem si de-astea si le dezvalui ca sa nu fie doar "cultul personalitatii": aroganta, vanitate.

Culorile zodiei Leu: auriu, portocaliu, rosu. Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Leu: ambra, crisolit, diamant galben, dar iubeste bijuteriile scumpe, in general. Metale caracteristice pentru zodia Leu: aur. Ziua cea mai favorabila pentru zodia Leu: duminica; daca s-ar putea sa fie doar duminici si nunti sau alte festivitati cu lume buna si multa.

Un comentariu:

  1. Un sfat de la un Taur inconjurat de Lei: Nu va fie frica de persoanele din aceasta zodie. Nu ezitati sa stati in preajma lor; aveti multe de invatat de la ele. Va ajuta sa deveniti mai puternici, sa va impuneti atunci cand este cazul si chair sa va cunoasteti mai bine. Oricat ar fi de orgoliosi si dornici de afirmare, Leii creaza in jurul lor o atmosfera relaxanta, amuzanta, avand intotdeauna ceva (interesant)de spus. :)

    RăspundețiȘtergere